Tobi of Akatsuki Sprite

11 April 2013

Tamat Sudah Semester 3 Diploma Pengurusan Maklumat


Assalamualaikum...lama tak update blog. Entri kali ni aku tak nak bebel panjang-panjang. Cuma, aku nak tulis yang hari ni last final exam umtuk semester 3 & aku tak sabar-sabar nak balik rumah untuk cuti 2 bulan...hehe. Mana tak nyer, barang-barang pon siap packing dah. Selesai saja menjawab paper IMD202, aku apa lagi, terus lah keluar dari dewan walaupon masih ade 45 minit lagi masa menjawab. Nak duduk lama-lama kat situ sampai 3 jam memang tak lah. Selepas keluar dewan, aku pon terus pulang ke rumah. Tak sabar menunggu result nanti & mudah-mudahan insyaallah dapat lah keputusan yang cemerlang demi ibu & ayah aku. Tinggal 2 semester jer lagi untuk habis diploma. Apa-apa pon, thanks yer kalo yang sudi membaca & gambar di atas ni diambil sehari sebelum final exam aku bermula. Saje jer letak gambar ni sebagai tajuk untuk entri ni sebab cuti 2 bulan, 2 bulan jugak lah tak berjumpa dengan mereka...kepada kawan-kawan sekelas aku JIM110 3A, cuti semester ni korang semua akan sentiasa aku rindui...jaga diri elok-elok yer kawan-kawan cuti ni & berjumpa lagi untuk semester hadapan...ALL THE BEST U ALL(-_-)


Terima Kasih Kerana Sudah Membaca Entri Taufiq ! Sila Like Kalo Suka !

6 comments:

  1. cuti jgn lepak2 jer tau hahaha
    http://long-cham.blogspot.com/2013/05/memburung-pepagi2-buta.html

    ReplyDelete
  2. dah baca dah entry tu!! ahahaa...
    selamat bercuty la eh!! sem depan jumpa lagi.. ehehe
    :)

    ReplyDelete
  3. wahh... selamat bercuti ya...

    ReplyDelete
  4. singgah sini...
    cuti lama tu 2 bulan, jangan tidur je, tolong parent kat umah tu..haha

    ReplyDelete

Copyright@Segala Yang Tercatat di atas semuanya Hak Milik Ku Taufiq